Menu

U10 drengene kom flot fra start (DGI 8-mands)

image
22. august 2016 kl. 22:14

Sammen med ungdomsformand Claus Dahlin og en håndfuld forældre var jeg mandag aften kørt til Nykøbing Sjælland for at se Metins U10 drenge spille deres første turneringskamp som 8-mands hold.

Mørkøvs drenge havde som deltager ved et sommer stævne i Spjald "Ramsing Cup" prøvet det før. Og det var fra start, tydeligt at se der var stor forskel på de to hold. Mørkøvs drenge vandt kampen med 19-0 og mere er der vist ikke at sige om det.

Selv om drengenes alder ikke er noget at tale om, er der fodboldmæssigt mange af dem som er langt fremme, allerede nu. God spilforståelse, teknik og flotte afslutninger var der masser af. Men selvfølgelig også rodet spil og skyklapper for øjnene, som der er når man kun er 9 år gammel. Det er en god årgang som vores dygtige trænere har et godt tag på og det skal blive spændende at følge deres videre udvikling. Har man lyst til at prøve at spille i Mørkøv, træner drengene mandag og torsdag fra kl. 17:00 til 18:15.

Efter at have overværet dagens kamp, tænker jeg på DBUs anbefaling om ikke at spille 8-mands før U-11. Det er noget man som klub skal tage alvorligt og er man ikke sikker, er der bedre at forsætte med 5-mands. Hvor flere boldberøringer udvikler spillernes teknik og spilforståelse.

Men Mørkøvs drenge er klar og vi håber på mere modstand i de næste kampe, men dagens resultat glemmer de nok ikke lige med det samme.

 

Frank Saksun