Menu

Corona politik

Corona politik i Mørkøv IF fodbold            Opdateret den 5. maj 2021

Bestyrelsen i Mørkøv IF ønsker at alle hold, følger en fælles retningslinje for fodboldtræning og kampe. Derfor henstiller vi til retningslinjerne der er skrevet herunder som dels følger DBU, DIF samt kulturministeriets fortolkninger.

 

Træning (alle hold)
Antallet af spillere, trænere og forældre til en træning hæves fra 50 til 75 personer.

Kampe og stævner (alle hold)

Hjemmekampe:
Antallet af spillere, trænere og forældre til kampe og stævner hæves fra 50 til 75 personer.

Vi opfordrer til at der ikke møder mere end en, forældre/tilskuere pr. spiller op til kampene.

Der vil være markerede områder på begge sidelinjer, for både ude og hjemmeholdets tilskuere. Hvor man venligst bedes opholde sig, under hele forløbet.

Udekampe:

Der kan være andre regler som gælder når vi spiller på udebane, dem følger vi selvfølgelig. Her er vi gæster hvor både spillere, trænere, forældre/tilskuere er repræsentanter for Mørkøv IF. Her forventes som altid, god opførsel.

 

Praktisk info
Omklædningsrum:

Vi opfordrer forsat til omklædning hjemmefra. Hurtig omklædning er tilladt under hensyntagen til kvadratmeterkravet. Som i vores omklædningsrum er max. 7 personer. Kortvarig ophold i omklædningsrum, eller "hurtig omklædning" omfatter ikke badning. Det er trænerens ansvar at der kun opholder sig det tilladte antal i omklædningsrummet.

 

Taktikmøder og klubliv:

Skal afholder udendørs.

Ved social hygge og samvær efter kampe og træning, opfordrer vi til at man benytter det rekreative område ved paddelbanen. Her er forsamlingsforbuddet ligeledes 75 personer.

 

fodboldens-corona-regler

 

Sådan håndteres en positiv coronatest i klubben

Skulle uheldet være ude, og vi oplever at have en person der får påvist smitte med covid-19 i klubben, så har DBU Bredde denne guide til hvordan sådan en situation håndteres bedst muligt. 

 

Ansvarsfordeling.

Bestyrelsen:

Det er bestyrelsen som har ansvaret for corona-politikken i Mørkøv IF fodboldafdeling. retningslinjerne er udarbejdet efter gældende regler og anbefalinger på området samt egne holdninger.

Det er ligeledes bestyrelsens ansvar at retningslinjerne løbende opdateres, og videreformidles til trænerstaben.

 

Trænerstaben:

Klubbens trænerstab er ansvarlig for at vores corona-retningslinjer overholdes ved træning og kampe. De skal løbende holde sig opdateret på eventuelle ændringer og efterleve dem.

 

Medlemmer, forældre, tilskuere:

Skal tilpasse sig de retningslinjer der bliver lagt ud af trænerne. Og holde sig opdateret på sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende COVID 19.

 

MIF Sponsor