Menu

Mørkøv IF fodbold og Sport Direct - Et stærkt samarbejde

image Ungdomsformand Claus Dahlin og Jesper Falck fra Sport Direct
Jesper Lehmann
02. februar 2018 kl. 08:28
Mørkøv IF fodbold og Sport Direct - Et stærkt samarbejde

 

Da Sportigan i Jyderup den 31 maj 2014 lukkede, var det samtidig enden på et mangeårigt samarbejde og et ønske om at handle lokalt, med en leverandør som kunne opfylde vores behov på materialesiden.

Uden en sportsforretning i lokalområdet, var vi nød til at kigge udad, mulighederne var mange, men valget faldt på Sport Direct Roskilde, hvor der hurtigt opstod god kemi, med indehaver Jesper Falck og en treårig aftale blev underskrevet, en aftale som netop er blevet forlænget med fire år.

 

Vi skifter tøjmærke

Så længe nogen kan huske, har der stået Puma på trøjerne i Mørkøv. Vi har i lang tid overvejet fordele og ulemper, ved at skifte til et andet tøjmærke, og er nået frem til, at tiden er inde til at prøve noget nyt.

Udbuddet af sportstøjmærker er stort, vi har valgt Joma ud fra kvalitet, pris og deres store udvalg.

Det har også betydet noget at Joma i aftalen ikke stiller krav til en tidsmæssig horisont, for udfasning af vores Puma produkter.

Anskaffelser af spillesæt, trænerbeklædning mm. vil fra i dag af og de næste fire år frem, udelukkende bestå af produkter fra Joma. Det bliver i et tempo som passer os og ikke belaster vores økonomi unødigt, nøjagtigt som vi har ønsket det.

 

Sport Direct Roskilde

En forening som vores skal bruge en forhandler af sportsudstyr og beklædning, for at vores trænere og hold er udrustet med de materialer de har brug for.

Udstyrskontoen er den største post i vores regnskab, så det er ikke ligegyldigt hvem vi handler med.

Indehaver af Sport Direct Roskilde Jesper Falck, har gennem de seneste tre et halvt år, været en kompetent og fair samarbejdspartner, med forståelse for vores økonomi og behov. Vi føler os godt behandlet af Jesper og er glade for den nye aftale som løber i fire år.

 Formand Frank Saksun og Jesper Falck har netop underskrevet en ny fireårig aftale.