Menu

Nye børnetrænere på plads

image Kasper & Stina
06. marts 2021 kl. 20:03
Det er altid en stor fornøjelse, når vi kan præsentere nye trænere i Mørkøv IF fodbold. Og i særdeleshed når det er på et område, hvor vi i forvejen ikke havde et tilbud til medlemmerne.

Det har vi nu takket være Kasper Skovgaard Busk, der med opbakning fra Stina Hegaard Storm. Har tilbudt at starte fodbold op for børn i årgang 2014 til 2017.

 

Kasper som er 37 år er født og opvokset i Mørkøv, har to børn som spiller i klubben og en kone Rikke der er træner på vore U10 piger. For mange er Kasper mest kendt for sit engagement i Mørkøv KFUM håndbold. Hvor han gennem en lang årrække, som både spiller og børnetræner har været en ildsjæl. Men det er ikke kun på håndboldbanen Kasper har foldet sig ud. Gennem hele sig ungdom og frem til de første år som senior, var han også aktiv på fodboldbanerne i Mørkøv.

 

Med på det nye trænerteam er Stina Hegaard Storm 32 år der også har to børn i klubben. Stina var aktiv som håndboldspiller i Mørkøv KFUM håndbold, ind til en alvorlig knæskade fik sat en stopper for det. Ellers kender vi i Mørkøv Stina som indehaver af Salon Storm, hvilket i øvrigt er et godt sted og få styr på lokkerne, når hun må åbne igen.

 

Deres filosofi for børnetræning, er helt i tråd med DBU og DGI's anbefalinger. Det skal være sjov leg, med masser af bevægelse og bold.

 

Børnetræningen i Mørkøv er hver torsdag fra kl. 17.00 til 17.45. Trænerne tager imod børnene ved flagstangen, ved Mørkøv hallens parkeringsplads. Hvor de går samlet op og træner, det er også her de bliver afleveret igen.

Grundet corona situationen er det for forældre og tilskuere, desværre ikke tilladt og gå med op og overvære træningen.

 

Har du et barn i aldersgruppen som passer ind her, og gerne vil prøve fodbold. Kan du få mere information ved at anmode om medlemskab i facebook gruppen Mørkøv IF fodbold U5 / U6 / U7 mix hold

 

Velkommen i trænerstaben Kasper og Stina

Luk