Menu

Fællestræning for drenge årgang 2007 og 2008

image
29. oktober 2020 kl. 21:45

I små lokalsamfund har fodboldklubber det som butikkerne. Hvis ikke vi bruger dem, så forsvinder de.

 

Vi har inviteret Svinninge IF, Undløse BK, Jyderup BK, og Jernløse BK til fællestræning på kunstgræsbanen. Mandage fra 17:30 til 18:45

 

Det er i første omgang ikke tænkt som andet, end jo flere vi er desto mere kvalitet kan vi få i træningen. Vi kan lære hinanden bedre og kende, og samtidig lære noget. Men selvfølgelig håber vi på at det kan føre til mere end det.

Vi har ikke gjort os de store tanker, eller lagt planer for fremtiden, men...

Vi har erfaring fra Holdsamarbejde med Jyderup BK på 06-årgangen. Jernløse BK og Undløse BK, har erfaringer fra et større projekt. Og vi kunne evt. hente konsulenthjælp fra DBU eller DGI, så vi sammen kan finde en løsning.

 

Sammen med vores naboklubber kæmper vi en hård kamp, for at fastholde de unge medlemmer. Vi er trætte af og se vores trænere blive slidt op, når de forsøger på alle mulige tænkelige måder. At få deres hold til at hænge sammen, hvor der er investeret  hundredvis af timer og blod, sved og tårer.

 

Drømmen om den "nye" Messi og landsholdet, har de seneste år gjort at flere og flere, selv meget unge. Søger udfordringer i større klubber, med den udvikling kan vi ikke klare os alene.

 

Vi er i god dialog med "naboerne" og vil gerne takke for de positive tilbagemeldinger vi har modtaget.

Luk