Menu

Referat af bestyrelsesmøde den. 23-03-2023

image
Anders Frimann
27. marts 2023 kl. 22:19
Vi håber at skabe mere synlighed og interesse for bestyrelsesarbejdet i Mørkøv IF fodbold. Ved at ligge mødereferater op til medlemmerne, og give et indblik i hvordan vi driver klubben.

Tilstede:

Frank Saksun (Formand)

Jørgen Reimers (Kasserer)

Anders Frimann (Sekretær)

Jesper Lehmann (Web ansvarlig)

Kim Hansson (Sponsorater)

Gæst:

Malene Sønksen (Forældreudvalg)

Afbud:

Michael Hylager (Bestyrelsesmedlem)

Joachim Dyrby (Næstformand)

 

Malene har spørgsmål til toiletpasningen på MHHB Kræmmermarked 2023, hvor borgerforeningen har forespurgt fodboldafdelingen om bemanding af fire toiletvogne. Vi har i første omgang lovet at undersøge om der er opbakning til opgaven, og hvor mange vogne vi i givet fald kan bemande. Vi havde opgaven med alle toiletvogne på markedet i 2017-18-19 så vi har noget erfaring at trække på. Det er en opgave der kræver at mange spillere, forældre og trænere er villige til at ligge nogle timers frivilligt arbejde for fodboldafdelingen. Vi kan ikke komme videre før vi får afklaret, hvor mange trænere der vil gå ind i projektet. Da det skal være et samarbejde mellem forældreudvalget, bestyrelsen og trænerne der skal have forældrene med på ideen. Vi tager det med på næste ungdomstrænermøde, hvor forældreudvalget bliver inviteret med.

 

Forældreudvalget planlægger en aktivitetsdag den. 19-08-2023 hvor alle foreninger i Mørkøv hallen er inviteret med. Her kan vi fremvise vores aktiviteter og skabe interesse for vores foreninger. Her mangler tilbagemelding fra stort set alle, om de ønsker at deltage. Vi er nød til have en repræsentant med, fra de enkelte foreninger i et udvalg. Så vi kan få sammensat et program, der passer til dagens aktiviteter. Jørgen Reimers tager ønsket til MIF hovedbestyrelsen, og forsøger at skubbe til tingene der. Alternativet er et rent fodbold arrangement, men vi vil gerne have alle med.

 

Trænerne for U14 pigerne og SMIF drengene planlægger at rejse til Italien i efterårsferien 2023 og deltage i Verona Cup. Deltagerprisen er 3.040 kr. pr person, Malene spørger til ”klubtilskud” Vi dækker deltagerprisen for en træner pr. hold og 450 kr. pr. deltager med medlemskab i Mørkøv.

 

Vi fik afslag på mål med smartlift fra ”udstyrspuljen” Her må vi bare søge igen næste år og håbe på et bedre resultat. Alternativt er det fonde pengene skal findes i, her mangler vi en frivillig der vil arbejde med den vinkel. Der en man meget velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil bidrage her. Vi har stadig nogle hjul liggende på kontoret, så her er også et projekt vi tager med til næste trænermøde.

Hjemmesiden er løbende under opdatering, der mangler stadig en del. Især på sponsorområdet, forældreudvalget og generel information om klubben. Ligesom gallerier og gamle historier er noget vi gerne vil vise frem. Der arbejdes videre på det den 28/3 hvor webudvalget mødes i klubben.

 

Da vi ikke er nødsaget til at handle drikkevarer hos hallens forpagter mere, sætter vi prisen på øl ned fra 15 til 12 kr. og ved køb af en kasse øl 250 kr. Sodavand vil forsat koste 10 kr.

 

Det at vi har måtte trække vores serie 2. hold, har betydet at vi ikke har nået så meget som vi gerne ville. Men vi holder snuden i sporet, og kører på alligevel.

Fra seniorafdelingen kan vi berette, at trods udsigten til mindst et år i serie 5. Så er stemningen god, tirsdag den 28/3 kl. 18:20 spiller de træningskamp på kunsten. Modstanderen er naboerne fra Jyderup BK, her er man meget  velkommen til at møde op og støtte drengene.

 

Klokken er blevet 20:30 og om lidt spiller Danmark EM kvalifikation hjemme mod Finland, derfor holder vi her og skynder os hjem.

 

 

Det var alt for denne gang.

Mørkøv IF-fodbold bestyrelsen

Luk