Veteranerne videre til finalen om Sjællandsmesterskabet

02. oktober 2016 kl. 23:29

Som puljevinder er Mørkøv IF kvalificeret til kampen om Sjællandsmesterskabet, for veteraner i række 2.

I semifinalen havde Mørkøv IF trukket Grantoftens IF, kampen blev spillet på vores hjemmebane. Kampen var ikke mange minutter gammel da Niels Strøm, med et tørt hug sendte Mørkøv på sejrkurs. 20 minutter senere var det Rene Jakobsen tur, som med et fikst lop snød en chanceløs målmand og Mørkøv kunne gå til pause med en 2-0 føring.

2 halvleg blev noget mere rodet, Grantoften jagtede et mål, som kunne bringe dem tilbage i kampen. Men Mørkøvs forsvar lukkede fint af og det blev aldrig rigtigt farligt, mod slutningen af kampen fik Flemming Jensen en friløber, hvor han flot satte bolden ude for målmandens rækkevidde. Til slut resultatet 3-0 og Mørkøv er hermed videre til finalen, som spilles søndag den 9 oktober kl. 12:00 på Køge Stadion.

Tillykke til drengene, vi håber at kræfterne rækker til at arbejdet færdigt.