Menu

Chefen takker af

image
Joachim Dyrby
14. december 2022 kl. 19:59
Chefen takker af.
Vores mangeårige cheftræner for seniorafdelingen, stopper efter eget ønske når hans kontrakt udløber ved årsskiftet. Jakob Sjørslev har haft ansvaret for seniorafdelingen siden 1-7-2015, hvor det er blevet til 174 kampe i spidsen for vores 1. senior.
Som seniortræner i den tid vi lever i, ved man aldrig om der møder 15 eller 32 spillere op til træning, men med Jakob ved roret, har kvaliteten altid været i top.
Dem der mødte op, fik noget for deres kontingent.
Det siger noget om hvilken person Jakob er, vi er privilegeret og stolte over at have haft så dygtig en træner i Mørkøv IF.
Jakob har været fodboldtræner i mere end 20 år uden ophold.
Det begyndte i Mørkøv IF med ungdomsfodbold, herefter gik turen over FC Roskilde og HB Køge inden han vendte hjem og tog springet fra ungdoms- til seniortræner.
Nu er tiden kommet til at Jakob skal finde ud af, hvad man laver tirsdag, torsdag og lørdage. Det er længe siden han har prøvet det, vi ønsker ham held og lykke, og siger samtidig tak for det store engagement, og den seriøsitet der blev lagt i trænergerningen.
Michael Larsen der har været assistent for Jakob, i efteråret 2022 takker også af. Her var aftalen med Mørkøv IF kun af kort varighed, da Michaels primære funktion i klubben, er som træner for vores U14-15 piger. Sideløbende med opgaven som ungdomskoordinator, hvor han forsætter sit virke i begge funktioner.
En stor tak til ham også, som har gået forrest både på- og uden for banen.
Vi forventer inden længe, at kunne præsentere en afløser for Jakob Sjørslev, ligesom der arbejdes på at finde en ny assistent.
Formand
Mørkøv IF fodbold
Joachim Dyrby
Luk