Menu

Ny træner på 2. holdet

image
Frank Saksun
31. oktober 2020 kl. 14:11

Det er med stor glæde vi kan præsentere Tony Godthaab Pedersen, i daglig tale "Luca Toni" som træner for vores 2. senior.

Tony er 61 år gift på 23 år og far til to voksne drenge. Tony er født og opvokset i København, som træner har han været vidt omkring. Ungdomstræner i Jægersborg Boldklub, seniortræner i BK Avarta, inden han for 25 år siden trådte ind i Jyderup BK. Her har han trænet ungdom, damer og senior, det er mest som seniortræner vi i Mørkøv kender Tony. Her har det været hård modstand, vi har stået over for fra modsatte sidelinje. Derfor er vi glade for at det bliver vores side, han kommer til at stå på når vi starter op igen.

 

Tony bliver makker med Jimmi Wind Nielsen, som forsætter i rollen som holdleder. Han træder ind i et stærkt senior trænerteam, med Jakob Sjørslev som chef. Hvor trænerne i fællesskab, vil arbejde på vi kan sende nogle stærke seniorhold på banen.

Samtidig siger vi tak for indsatsen til Ulrik Seifert Mortensen. Det var fedt at have dig på sidelinjen hele efteråret. Nu hvor du er din skade kvit, glæder vi os til at se dig på den anden side af stregen igen.

 

Velkommen til Mørkøv Luca Toni

Luk