Menu

Seniorafdelingen nedjusterer

image
Frank Saksun
07. marts 2023 kl. 20:23
Vi har efter en opstart med lavt fremmøde til træningen, hvor tendensen ikke peger i retning af en bedring. Måtte indse at vores nuværende setup omkring vores seniorafdeling, ikke er holdbart hverken sportsligt eller økonomisk.

Vores nye cheftræner Hans Peter Mulvad, har med sin positive tilgang til tingene. Hvor nye øjne på spillerne, sjov træning, og et spændende koncept for vores spillestil. Har været alt det vi mente der skulle til, i en klub som Mørkøv IF. Spillernes opbakning og modtagelse af Hans fejler ikke noget, det kan bare ikke ses på træningsbanen. Det er der Hans skal have noget at arbejde med, det har vi ikke kunne give ham.

Hans har ønsket at blive løst fra sin aftale, vi ønsker ham held og lykke med trænergerningen hvor den end måtte føre ham. Tak fordi han gav det et forsøg, og som han selv siger "Jeg var her nok på det forkerte tidspunkt"

Når en stor del af vores seniorspillere er et andet sted end, fodbold tirsdag, torsdag og nogen gange lørdag. Så er det vores opgave som klub, at finde et tilbud der passer til dem.

I første omgang betyder det at vi har anmodet DBU Sjælland om lov til at trække vores hold i serie 2. Vi henter ikke en ny cheftræner lige nu, vi bygger op om vores hold i serie 5 og de spillere der vælger Mørkøv IF. Ligesom vi også har et tilbud om 8-mands i DGI. Jimmi Wind og Mathias Olsen forsætter som ansvarlig for de to hold, mens vores mangeårige holdleder Metin Yildirim har bedt om betænkningstid.

Hvordan strukturen skal se ud i seniorafdelingen, i fremtiden ved vi for nuværende ikke. Vi har haft flere møder med spillerne, senest hertil aften og drøftet situationen og fremtid. Der var mange fremmødte, og stemningen er positiv.

Vi har før været i knæ, og vi har altid rejst os igen. Det gør vi også denne gang.

 

Frank Saksun

Formand

Mørkøv IF fodbold

Luk